Espanyol

De Tomás, cara i creu

Espanyol. RDT va marcar el gol de l’empat i va ser el protagonista del polèmic penal en el 99’ que va suposar la derrota blanc-i-blava

Raúl de Tomás, que no va fer ni de lluny la seva millor actuació en aquesta temporada, va ser el protagonista de les dues àrees del Wanda Metropolitano. En el minut 74 va firmar el gol de l’empat de falta directa amb la col·laboració d’Oblak, que va fallar estrepitosament en la intenció de blocar la pilota. Amb aquesta diana el davanter periquito ja suma 15 gols aquest curs, i ha superat així el seu millor registre a primera divisió, que tenia amb el Rayo amb 14 gols en la lliga 2018/19. A l’altra àrea, i en el temps afegit, va tornar a estar en boca de tothom. Aquest cop per unes mans més que dubtoses dins l’àrea dels colchoneros mentre intentava refusar un servei de córner. L’àrbitre, a instàncies del VAR, va assenyalar el penal, i en el 100’ Carrasco no va fallar des dels onze metres i va deixar els blanc-i-blaus indignats amb l’actuació arbitral i el VAR. Un altre cop l’Espanyol va perdre fora de casa, i una altra vegada per un penal discutidíssim com en l’últim desplaçament a Anoeta. Veient com l’arbitratge els està perjudicant, l’Espanyol ha demanat una reunió amb el comitè tècnic d’àrbitres per mirar de comprendre com funciona el VAR. El conseller, Rafa Marañón, ha estat clar: “No volem que ens regalin res, però sí que hi hagi un criteri generalitzat i en què sapiguem a què atenir-nos en una circumstància com la del Wanda.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)