Espanyol

Comiat en forma de judici

Al marge de la crisi esportiva que viu l’Espanyol als despatxos, el primer equip té avui, a les 18.30 h, la missió de tancar amb un bon gust de boca el curs davant de la seva afició. El conjunt periquito rep la visita del València, desè classificat, amb només quatre punts més, en un duel que ha de servir per aparcar la mala maror que s’ha generat recentment, però que, depenent de com es desenvolupi, pot ser un judici per a l’equip i la directiva.

Luis Blanco, el tècnic interí per a les dues jornades de lliga que queden, s’estrenarà al capdavant de la primera plantilla després de vuit anys picant pedra en el futbol de base blanc-i-blau: “Per a mi és un dia feliç, tot i saber que hi estic de pas. No he estat en el dia a dia de l’equip aquests mesos, i m’haig de guiar per les sensacions. He hagut de preguntar i informar-me de tot, però també tinc la meva idea des de fora. A més, molts dels nois del futbol de base han passat per les meves mans. A partir de les sensacions i la informació veurem qui juga”, comentava l’entrenador en la prèvia del matx contra un conjunt valencianista amb un estil marcat pel seu tècnic: “El València és un rival important de la categoria; els equips de Bordalás són verticals, intensos i pressionen molt bé. No hem tingut temps, però hem intentat treballar alguna situació que ens podrem trobar durant el partit”, assenyalava Blanco, que no podrà comptar amb Pedrosa, Baré, Oscar Gil ni Morlanes, lesionats, i tampoc amb Aleix i Yangel, sancionats.

Coneixedor de les habilitats dels més joves i obligat per les baixes, el de Santa Coloma de Gramenet ha convocat Joan, Jofre, Villahermosa i Rubén Sánchez de l’equip filial.

10 Partits guanyats 10

10 Partits empatats 14

16 Partits perduts 12

39 Gols a favor 45

52 Gols en contra 52

LA PRÈVIA

Per a mi és un dia feliç, tot i saber que hi estic de pas. No he estat en el dia a dia de l’equip aquests mesos i m’haig de guiar per les sensacions
Els equips de Bordalás són verticals, intensos i pressionen bé. Hem intentat treballar-ho
Luis Blanco
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)