Espanyol

L’Espanyol fa oficial la marxa de Raúl de Tomás

Traspassat. En un breu comunicat de dues ratlles, el conjunt blanc-i-blau anuncia un acord amb el Rayo Vallecano que fa que el davanter deixi de ser jugador periquito

Final del serial entre Raúl de Tomás i l’Espanyol. El club blanc-i-blau ha anunciat un acord de traspàs amb el Rayo Vallecano pel davanter madrileny, que quatre temporades després tornarà al club en el qual es va consolidar a primera divisió.

En un breu comunicat de dues ratlles, l’Espanyol ha oficialitzat l’acord de traspàs amb els de Vallecas –per vuit milions, variables a part– tancant així un capítol obscur amb qui ha estat el pal de paller ofensiu les tres últimes campanyes. El club ni dona les gràcies ni desitja sort al seu ja exjugador, en una notícia presentada sense cap imatge de RDT. I és que, l’estiu s’ha fet llarg als despatxos del club periquito i la falta de concreció en la sortida de l’últim Zarra de primera amb 17 dianes ha impedit a la parcel·la esportiva lligar reforços de més renom per tal de construir a Diego Martínez una plantilla encara més competitiva.

La marxa de Raúl de Tomás per la porta del darrera permet a l’Espanyol alliberar una massa salarial considerable per afrontar el mercat d’hivern amb més marge i així reforçar les posicions desitjades.

De Tomás va arribar al club barceloní durant el mercat hivernal del curs 2019/20, amb l’Espanyol lluitant per evitar un descens a segona que no va poder esquivar –en quinze partits, RDT va fer cinc gols–. La campanya posterior, a segona A, el madrileny es va convertir en el màxim golejador de la categoria i un dels puntals de l’ascens espanyolista amb 23 dianes en 38 partits, mentre que la temporada passada en va fer 17 en 36 enfrontaments, uns números brillants que li van fer guanyar-se la internacionalitzat amb la selecció estatal dirigida per Luís Enrique.

Ara, però, amb la convocatòria pel Mundial de Qatar en joc, RDT ja sap que no podrà jugar amb el seu nou equip fins que s’obri la finestra de fitxatges el proper gener, un fet que li tanca qualsevol porta d’accés a la selecció.

ELS NÚMEROS

RDT ha jugat 89 partits com a periquito i ha aconseguit fer 45 dianes en total
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)