«No paro d'aprendre i d'intentar millorar»

M.R /R.M

—Ara que no hi ha Tamudo, això és una alleugeriment per vostè?

—«No, ni un alleugeriment ni res. Que no sigui aquí és una situació més del futbol. En la meva carrera d'entrenador hauré de conviure amb molts jugadors, els uns se n'aniran i els altres vindran. És una situació natural i normal dins del futbol. Res més.»

—No em negarà que tot aquest assumpte el va desgastar?

—«A mi no. Potser des de fora algú ho pensava però no és així. Continuo sent el mateix amb la mateixa exigència i responsabilitat. No he canviat.»

—Canviant de tema. Que el president el vulgui renovar i que l'elogiï com el tècnic que més ha treballat en el club és una cosa positiva o un regal enverinat coneixent l'entitat?

—«Primer li vull agrair les paraules. El president no és una persona que regali elogis fàcilment. Si ho diu és perquè ho creu i ha vist molts tècnics passant per aquí. Jo també tinc molt assumit que si les coses no van bé el primer fusible que saltarà seré jo. És la llei del futbol. Però ara estic molt a gust treballant aquí i amb l'àrea esportiva. Tenim una bona línia de treball i consensuem totes les decisions. El president és intel·ligent i sap veure quines persones són vàlides. Nosaltres només podem contestar amb professionalisme i dedicació total a aquest club.»

—En un any i mig, en què ha canviat des que va arribar al club?

—«Tinc més experiència i la intento capitalitzar en cada entrenament i en cada partit. No paro d'aprendre i d'intentar millorar, intentar caminar cap a la perfecció, buscar l'ideal i no parar de créixer. Des que neixes fins que mors no pots parar d'aprendre.»

—Hi ha coses que abans feia i ara no fa?

—«Segurament hi ha coses que faig d'una manera diferent de com ho feia abans, que pensava que eren correctes i ara no. Però tots els canvis els faig per millorar la gestió del grup.»

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)