Espanyol

Cabrera: “Fem el 99% de les coses molt bé. No podem decaure”

Leandro Cabrera ha parlat aquest migdia en roda de premsa. Les seves declaracions més destacades:

Les crítiques

“En general, no he llegit ni he mirat res. Ara bé, sí que em vaig sentir assenyalat puntualment per la premsa quan vam jugar contra el Sevilla FC. A la premsa i a les xarxes no ho sé perquè no miro res”

“Ha estat dur per a tota la línia defensiva. Quan jugues enrere qualsevol error que es comet, penalitza molt més. Si falles una passada endavant o a l’altra àrea no passa res. Són coses que ningú no vol passar i no vol viure. La meva única motivació meva és ser fiable i ajudar que l’equip guanyi. El més important és que guanyi l’Espanyol”.

“Sempre vull millorar, fins i tot quan faig bons partits. Sempre es pot fer millor. Òbviament, jo he fet un començament de temporada irregular i crec que és vital per a tothom ser regulars. Hi ha cops que no es pot ser excel·lent però sempre s’ha de rendir del 7 cap a dalt”.

La capitania de Darder

“Portar temps en un club per mi no és mèrit ni factor determinant, sinó la seva actitud i la influència sobre el joc de la resta de l’equip. A més, Darder té impacte en els seus companys cada vegada que parla al vestidor o en roda de premsa i també a nivell institucional. També és del planter i un jugador molt estimat per la gent de l’Espanyol que entén molt bé què és ser periquito més que qualsevol dels que venim de fora. Era ell i per això, sentia que havia de ser el capità i ho vaig fer saber al Sergi primer i després a l’entrenador”.

La renovació finis al 2026

“Era una cosa que desitjava perquè estic molt feliç a l’equip i en aquest vestidor i amb el cos tècnic. S’està formant una cosa molt especial. Jo vaig arribar a l’Espanyol en una situació molt delicada i desitjo deixar l’Espanyol el més amunt possible”

11 gols a favor i 16 dianes en contra

“Volem que el balanç sigui positiu quant a gols perquè això suposaria tenir més punts. L’exemple més clar és el Burgos CF, havent marcat sis gols, però sense haver-ne rebut cap ja li serveix estar a dalt. Els equips menys golejats sempre son els que lluiten per coses importants. És una realitat”.

El mundial

“Si passa passa. I si no és perquè hi ha altres companys que ho estant fent molt bé. La meva il·lusió és anar el mundial, jugar i representar el meu país. S’ha de ser respectuós amb els companys i si l’entrenador compta amb ells i no amb mi s’ha de respectar i animar. Si hi puc anar bé. I si no qui vagi en la meva posició ens representarà molt bé”.

Nervis en l’entorn. Com està el vestidor?

“Estem tranquils perquè treballem molt bé, perquè no deixem res a l’atzar i perquè fem el 99% de les coses molt bé. No podem entrar en desesperació perquè estem jugant bé i no guanyem i si a això li suméssim precipitació i nervis ens faria perdre les coses que estem fent bé. En parlem en el vestidor i el cos tècnic està gestionant això de manera espectacular. No podem decaure perquè no estem davant de cap situació insalvable i no podem abaixar els braços. Hi ha un vestidor espectacular, humanament molt bo i mentalment hem donat la volta a infinitat de partits. Cada vegada que ens hem posat per darrere al marcador, hem empatat o hem estat a prop. Això no havia viscut mai a l’Espanyol. Saber que vas perdent 3-0 com contra el Sevilla i estar a punt d’empatar a l’última jugada no ho havia viscut mai. Hem d’aferrar-nos a les coses bones i netejant les males sensacions. El nerviosisme no és bo per a nosaltres ni per a l’afició. No podem deixar que ens entri el nerviosisme”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)