Espanyol

Diego Martínez: “Guanyar contra el Valladolid ens donaria molta estabilitat emocional”

El tècnic blanc-i-blau, Diego Martínez, va comparèixer ahir al migdia en roda de premsa. Aquestes van ser les seves declaracions.

La porteria

“Quan fem una alineació, el que intentem és posar-hi aquells jugadors que considerem que estan millor per intentar guanyar el partit. A partir d’aquí, és una realitat que s’han donat circumstàncies anòmales en un lloc en concret, que normalment succeeixen durant una temporada però que se’ns han concentrat en poc temps. Per això hi ha l’equip, per repartir responsabilitats, ajudar quan un cau perquè ningú es quedi enrere i entre tots intentar aconseguir el màxim rendiment possible. Si jo hagués sabut que passaria un error tan clar hauríem canviat abans, però això no és la vida. Independentment del resultat, crec que estem construint alguna cosa que té a veure amb l’equip en majúscules.”

Fiabilitat de l’equip

“Tots analitzem molt el rival per trobar els seus punts febles. Diumenge ve un rival difícil, que ha fet tres gols al Getafe i ha guanyat allà. Crec que nosaltres hem estat a prop de la victòria contra tots els equips als quals ens hem enfrontat, i que hem estat molt competitius. Entre tots hem d’aconseguir limitar situacions anòmales i minimitzar certs errors i ser més contundents en atac.”

Situació emocional

“El tema emocional és molt important i per això parlo molt dels moments dels jugadors. El fet que un jugador entri d’inici o es quedi a la banqueta pot facilitar el seu rendiment en el sentit que emocionalment es pugui alliberar i pugui tenir menys ansietat. I és una realitat que necessitem guanyar per aconseguir el premi a l’esforç de l’equip i per moltes coses que hem fet bé. Sense anar més lluny, l’Espanyol que volem veure és el de la mitja hora de la segona part contra el Cadis. Però necessitem aquesta fluïdesa i claredat mental que faci que cada error no sigui un drama. Guanyar contra el Valladolid ens donaria molta estabilitat emocional.”

Partit contra el Valladolid

“El Real Valladolid ens posarà les coses molt difícils perquè acaba de competir a un nivell fantàstic. Intentarem des de la nostra fortalesa fer el millor partit possible per guanyar. Cal estar atents a tot. Visualitzo un partit en positiu, guanyant, jugant al màxim nivell i creient en l’equip. Ens hem d’esforçar al màxim davant un rival amb bona circulació de pilota, bon peu, arribades per bandes... Serà un partit complex, però també un partit il·lusionant per estar amb la nostra afició i per tornar-los tot l’afecte.”

Javi Puado

“Contra el Cadis va fer el millor partit, però no només en atac, sinó també en altres facetes. No podem rebutjar cap sistema ni a ningú. Necessitem la millor versió de tots. Si cada jugador està més a prop de la seva millor versió, estarem més a prop de guanyar. Però tots canviarien el seu millor rendiment per guanyar, i això diu molt de l’ànima i l’esperit d’aquest equip. Per això crec i confio plenament en ells. Després, els encerts i errors els anirem harmonitzant, i sempre és millor amb una victòria.”

Joselu

“Estic encantat amb el seu rendiment. Ni abans estava tan malament ni ara és el cosí germà de Van Basten. Estem encantats amb el seu rendiment per tot el que aporta a l’equip, més enllà dels gols. Diu molt que l’hagin escollit capità havent arribat aquest any. Això diu molt del que és aquest vestidor i del que és ell. Tant de bo allarguem el bon moment dels jugadors.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)