Espanyol

Diego Martínez: “Ha estat el nostre pitjor partit”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha atès a DAZN després de la derrota per 3 a 1 contra l’Almeria al Power Horse Stadium. Aquestes han estat les seves declaracions.

Valoració del partit

“Hem estat malament. Ha estat el nostre pitjor partit. No hem estat precisos i hem estat desajustats. Possiblement, si haguéssim fet l’empat en l’acció que podria haver estat penal o si en un moment donat la rematada d’Edu Expósito hagués entrat estaríem parlant d’una altra dinàmica i això et porta a un altre resultat. Però, en línies generals, ells han estat millors. Nosaltres hem estat malament. A partir d’aquí només queda millorar, créixer i a pensar ja en el següent partit”.

Què li ha faltat a l’equip?

“Han estat moltes coses. Imprecisions, no hem estat ben ajustats i no ens hem trobat còmodes en el partit en cap moment. Hi ha partits on un no està bé. És el pitjor partit dels 19 en lliga, però s’ha d’assumir i afrontar i no es pot assenyalar només a un sol factor. És una suma de molts factors. Ha estat un mal dia i no hem estat bé ni individualment ni col·lectivament”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)