Espanyol

La defensa, assignatura a millorar

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau és el quart equip de la lliga que més gols encaixa

En la prèvia del partit contra el Madrid, es va parlar d’estadístiques com que l’Espanyol no guanyava al Santiago Bernabéu des del segle passat, o que els de Diego Martínez estan tenint millor rendiment lluny del RCDE Stadium que de locals. No obstant això, hi ha una dada que ha sorgit després de rebre tres gols a la capital aquest cap de setmana passat: els blanc-i-blaus són el quart equip que més encaixa de tota la lliga, només darrere de l’Elx, l’Almeria i el Sevilla. Més concretament, l’Espanyol ha encaixat en 39 ocasions després de 25 jornades disputades. Era un dels aspectes a solucionar, i amb aquest objectiu es justifica l’arribada de Pacheco, César Montes i Pierre-Gabriel en el mercat d’hivern. Cal dir que en l’apartat ofensiu és el vuitè equip que més marca, amb 31 gols.

Lesió de Pierre-Gabriel

Amb tot plegat, la lesió del lateral francès suposa un problema afegit per millorar aquests registres. Pierre-Gabriel es va fer una lesió muscular a la cama esquerra el cap de setmana passat, després d’un quart d’hora al terreny de joc, i el club, que va confirmar el contratemps, no va aclarir el temps de baixa i va limitar-se a dir que la seva evolució en marcarà la disponibilitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)