Espanyol

Diego Martínez: “Era un dia per no fallar, ho hem fet i ara ens hem d’aixecar”

L’entrenador de l’Espanyol, Diego Martínez, ha comparegut en roda de premsa després d’encaixar la tercera derrota consecutiva contra el Celta (1-3). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Capacitat per capgirar aquesta situació?

“Per descomptat que sí. És un moment molt difícil, però ho traurem endavant amb molta força i pensant que avui ho veiem tots molt negre. No hem estat bé. Era un dia per no fallar, ho hem fet i ara ens hem d’aixecar”.

“L’equip se sentia amb la força i la capacitat de guanyar. Però no ha pogut ser. Hem d’aixecar-nos i capgirar la situació que ara mateix és molt complicada. S’ha de pensar endavant perquè no hi ha temps per a lamentacions. Avui hem fallat a l’afició i no hem estat a l’altura. És un dia tremendament dur i difícil”.

Gols en contra

“El tema dels gols en contra és un gran problema que estem tenint. El Celta ens ha fet el primer en la primera que han tingut. Tots els detalls ens han donat l’esquena. Després del descans hem intentat capgirar la situació, però no hem pogut. El nombre de gols en contra és un greu error de l’equip i jo com a entrenador ho assumeixo. Amb aquesta sangria de gols és molt difícil guanyar partits. Estem fent coses malament i les hem de corregir”.

S’està jugant amb molt foc?

“Volem tenir més punts. Ningú vol estar aquí, però els que podem fer alguna cosa per treure això endavant som nosaltres i ho farem”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)