Espanyol

Luis García: “Estic convençut que l’Espanyol se salvarà”

Luis García ha parlat al final del partit que l’Espanyol ha empatat (3-3) contra l’Atlético.

Sentiment

“Ha estat una muntanya russa d’emocions. L’equip ha merescut posar-se per davant i ells en la primera acció ens fan gol. I després hi ha una decisió controvertida, el club ha demanat una imatge clara, que es vegi de forma meridiana que és gol. Aquesta acció no és clara i meridiana, almenys amb les imatges que hem vist. A partir d’aquí, hem començat malament la segona part malament. I tot i la galleda d’aigua freda l’equip ha demostrat coratge i orgull i li hem empatat el partit a l’Atlético i no hem guanyat de casualitat”.

El 0-2

“No hem vist una imatge clara que la pilota estigui dins. No dic que no existeixi. El club l’ha demanat i la volem veure”.

L’Espanyol se salvarà?

“Estic convençut que l’Espanyol se salvarà. Hem vist un equip molt viu. Amb el 0-3 l’equip no ha abandonat i ho ha intentat amb tot. Ha jugat a pit descobert tota la segona part contra un equipàs. Estic orgullós”.

Els canvis

“Quan es fan canvis un espera que funcionin, però a vegades no és fàcil que el jugador surti endollat quan el partit està embalat. Tots els jugadors estan endollats i ens han aportat una barbaritat els canvis”.

Espanyol superior als punts contra l’Atlético

“Ha estat una bogeria. Son situacions que un no preveu i hem aconseguit un punt encara que crec que hem estat millors. El segon gol i el tercer ens han fet mal”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)