Espanyol

Continuar pel bon camí

Espanyol. Els blanc-i-blaus volen aconseguir contra el Vila-real B la tercera victòria consecutiva i mantenir-se en el lideratge

L’Espanyol tanca la desena jornada de segona visitant el Vila-real B, l’únic filial de la categoria de plata. Els blanc-i-blaus, reforçats per les dues darreres victòries consecutives en una setmana de màxima exigència, volen donar continuïtat a aquests bons resultats per consolidar-se en el lideratge. Luis García sap que la segona divisió és una cursa de fons i que ni de bon tros està fet. “La pressió ja existia en la primera jornada. El nostre camí està ben marcat i tenim les idees molt clares. Falta moltíssim i sabem que hi haurà moments complicats, però l’equip està mentalitzat per abordar el camí que té en l’horitzó”, va assegurar el tècnic blanc-i-blau.

Sense temps per assaborir la victòria contra el Cartagena, l’Espanyol visita el filial groguet, un equip ofensiu i golejador, i que encadena cinc partits sense perdre. “Serà un partit difícil i bonic. Tant de bo puguem obtenir els tres punts per continuar creixent, que és importantíssim”, va dir Luis García, que, per a aquest duel, recupera Keita Balde, de qui s’espera molt aquesta temporada.

2 Partits guanyats 6

4 Partits empatats 2

3 Partits perduts 1

14 Gols a favor 19

14 Gols en contra 8

LA PRÈVIA

Tenim les idees molt clares. L’equip està mentalitzat per abordar el camí que té en l’horitzó
Luis García
entrenador de l’espanyol
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)