Espanyol

Omar El Hilali té una fractura al cinquè metatarsià del peu esquerre

L’Espanyol ha informat que el seu lateral dret titular, Omar El Hilali, pateix una fractura al cinquè metatarsià del peu esquerre que el mantindrà de baixa diverses setmanes. Tot i que en el comunicat, el club blanc-i-blau no determina el període de baixa, si que s’especifica que el defensa no passarà per la sala d’operacions i que rebrà un tractament conservador per recuperar-se de la seva lesió.

Omar El Hilali, que es va lesionar durant el darrer partit contra el Valladolid, ha estat una de les sorpreses agradables de la present campanya en la plantilla dirigida per Luis García. El de l’Hospitalet de Llobregat ha jugat fins ara els 11 partits possibles en la lliga i en nou ha estat titular (849 minuts de joc). La baixa del lateral serà un contratemps per al tècnic periquito que haurà de tornar a apostar presumiblement per Oscar Gil, l’altre lateral dret de la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)