Espanyol

Luis García: “L’equip està molt fort”

Luis García ha parlat aquesta tarda en la prèvia de l’Espanyol- Eibar que el conjunt perico disputa al Stage Front Stadium demà (21 h). Les seves declaracions més destacades:

La mentalitat de l’equip

“Estem amb l’il·lusió d’afrontar un nou partit a casa. La victòria en la copa ens ha anat bé. La setmana ha estat carregada de partits i viatges però demà intentarem aconseguir la victòria”

Important guanyar pel soroll

“Guanyar és important. I com ho fas també és clau. No ho volem fer de qualsevol manera. Tenim una idea recognoscible. Amb molt per millorar, clar, més quan perds. Hem de seguir creixent en cada faceta del joc”.

A l’equip li costa empatar. Cal jugar amb els resultats?

“No perdre implica seguir sumant i aconseguir la regularitat d’anar puntuant. Empatar sembla que no és res, però és molt perquè sumes. El curs passat van pujar equips amb més de 12 empats”.

Els ànims

“L’equip està molt fort, com jo. Amb ganes de fer un gran partit contra un gran rival. Jugarem a casa, la nostra gent ens empenyerà. A mi qualsevol cosa externa no m’afecta.

L’Eibar

“És un molt bon equip. Fa molt bé les coses, amb gent amb bon joc interior i que amenacen bé a l’espai i ataquen bé l’àrea. Només en dues jornades han deixat la porteria a zero, cosa que vol dir que se li pot generar. Estem mentalitzats, ells arriben amb un molt bon moment. Estem amb il·lusió i ganes de fer-ho molt bé”.

L’afició és conscient de com de difícil és la segona divisió?

“No en tinc ni idea. Nosaltres tenim clar que el camí que el difícil és molt difícil. Tot està molt igualat i qualsevol equip et pot fer mal. És un discurs que no està de més repetir perquè és la realitat”.

La diferència entre un equip valent i un suïcida?

“Suïcida és quan intentes jugar d’una manera que no treballes i improvitzes. Jo des del primer dia he intentat donar eines als jugadors i crec que l’equip és recognoscible en fase ofensiva i defensiva”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)