Espanyol

Sortir del sotrac

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau, que encadena dues jornades perdent i és fora de l’ascens directe, rep l’Eibar, segon

Aquest vespre (21 h) l’Stage Front Stadium és escenari d’un partit d’envergadura. I és que l’Espanyol rep l’Eibar, un dels aspirants a pujar de categoria. Els blanc-i-blaus, que no passen un bon moment i estan fora dels llocs d’accés directe després d’encadenar dues jornades perdent i un 3 de 12 en punts, necessiten guanyar. Primer per reforçar-se anímicament, cosa que van fer una mica imposant-se dimarts en la copa al feu del Mensajero (0-2), i segon, per no despenjar-se, ja que l’Eibar és segon classificat i té dos punts d’avantatge. A més, el conjunt que entrena Joseba Etxeberria, que també va passar fase en la copa, està en línia ascendent, després d’un inici dubitatiu. Fa vuit jornades que no perd, amb un bagatge de 22 punts acumulats dels últims 24 disputats.

“L’equip està molt fort, com jo. Amb ganes de fer un gran partit contra un gran rival. Jugarem a casa, la nostra gent ens empenyerà. Tenim il·lusió i ganes de fer-ho molt bé”, va explicar ahir en la prèvia Luis García, que té les baixes d’Omar, Pol Lozano i Melamed, per lesió, i les de Calero i Keidi Bare, per sanció. “L’Eibar és molt bon equip. Fa molt bé les coses, amb gent amb bon joc interior, que amenaça bé a l’espai i ataca bé l’àrea”, va indicar l’entrenador blanc-i-blau sobre un conjunt que té com a referents Stoichkov (5 gols) i Aketxe (6 gols). No obstant això, com tots els equips, no només té fortaleses, sinó també debilitats. “Només en dues jornades han deixat la porteria a zero, cosa que vol dir que se li pot generar”, va completar Luis García. A l’altre bàndol, Etxeberria, que no podrà comptar amb els lesionats Qasmi i Rober Correa, també va lloar el rival: “Ells tenen una gran plantilla, però estem en un gran moment.”

7 Partits guanyats 8

2 Partits empatats 1

4 Partits perduts 4

22 Gols a favor 24

14 Gols en contra 16

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)