Espanyol

Ramis resisteix, de moment

Espanyol. El tècnic es troba a la corda fluixa després de la derrota contra l’Eldenc i la mala dinàmica de l’equip, però dirigirà el conjunt blanc-i-blau en el pròxim duel contra el Llevant

Luis Miguel Ramis continuarà sent l’entrenador de l’Espanyol, però el seu futur continua penjant d’un fil. La mala dinàmica de joc i de resultats de l’equip, fora de les places d’ascens directe i amb els rivals trepitjant-li els talons, ha complicat la situació del tècnic. En les darreres hores, el tarragoní semblava més fora que dins del club, però resistirà de moment.

Ramis va arribar al club el passat mes de novembre substituint Luis García, però l’equip, lluny de millorar, ha empitjorat amb l’entrenador tarragoní, tant amb el que es veu dins el camp com en els números. Malgrat tot, l’entitat blanc-i-blava li ha donat una última bala. Serà aquest diumenge, a casa contra el Llevant (18.30 h). Una prova de foc davant l’afició, que també està perdent la paciència.

Una victòria contra el conjunt granota podria allargar el crèdit de Ramis, gairebé esgotat. La confiança en el tècnic s’ha perdut i el tarragoní necessita capgirar la situació amb urgència, fet que ara per ara sembla complicat tenint en compte la imatge que ha ofert l’Espanyol en els darrers partits. La darrera, al camp de l’Eldenc, un equip que ha pujat aquesta temporada i que no guanyava a casa des del 5 de novembre. Tot plegat ha complicat les possibilitats de l’equip d’aconseguir l’objectiu, que no és cap altre que pujar directament a la primera divisió, sense passar pel play-off. Per tant, diumenge pot ser la darrera oportunitat per a Ramis. Tota una final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)