Espanyol

Primers moviments de l’Espanyol en el mercat d’hivern

L’Espanyol ha fet oficial aquest dimecres els dos primers moviments d’aquest mercat d’hivern, que finalitza demà. L’entitat blanc-i-blava primer ha comunicat l’adeu de Ramon Ramos, després d’arribar a un acord amb l’Olympiakos per la finalització de la cessió. El futbolista brasiler posa, doncs, punt final a la seva etapa com a periquito més aviat del previst. Ramon va arribar el passat estiu en qualitat de cedit per una temporada sense cap opció de compra, però el seu rendiment no ha estat el desitjat. Només ha jugat 441 minuts en lliga, repartits en 13 partits.

L’altra cara de la moneda és el retorn de Rubén Sánchez. L’Espanyol ha fet efectiva la clàusula que li permetia recuperar al lateral en cas que algun futbolista del primer equip patís una lesió de llarga durada, com és el cas d’Edu Expósito. L’extrem estava cedit al Mirandés. Ara tindrà fitxa del primer equip. Rubén Sánchez té contracte amb l’Espanyol fins el 30 de juny del 2025.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)