Espanyol

Fran Garagarza: “No estic satisfet ni amb els fitxatges de l’estiu ni amb la plantilla. No em poso una bona nota”

Mao Ye, CEO de l’Espanyol, i Fran Garagarza, el director esportiu del club blanc-i-blau, han comparegut aquest matí en roda de premsa per fer balanç del mercat d’hivern, en el que s’han dut a terme dues operacions. El retorn de Rubén Sánchez i la sortida de Ramon Ramos. “El mercat d’hivern ha estat marcat per la limitació econòmica que té el club en els darrers anys. També ha estat basat en la confiança en l’equip actual, que ens ajudarà a assolir els objectius. Vull traslladar que s’ha de confiar i ajudar a l’equip. Els jugadors que tenim són els que ens ajudaran a aconseguir l’objectiu”, ha assegurat Mao Ye.

Per la seva banda, Fran Garagarza ha volgut subratllar que “tenim una plantilla amb una bona nota i que farà un pas més, estic convençut. Hi ha jugadors lesionats i en fase de recuperació que també seran fitxatges d’hivern. Hi ha màxima confiança en la plantilla”. El director esportiu també ha explicat els dos moviments: “La sortida de Ramon Ramos s’ha produït perquè no estava tenint gaire protagonisme a l’equip titular i tenia la possibilitat d’anar al Brasil. A més, hi havia penalitzacions econòmiques importants si no jugava i estem apostant per Ian Forns. A Rubén Sánchez l’hem recuperat perquè podíem. En el contracte així ho deia si hi havia una lesió de gravetat i l’ha hagut amb Edu Expósito. Rubén ens dona alternatives, tot i que el tècnic el vol de lateral dret per competir amb Omar”. També ha desvelat que es va valorar fins al final la possibilitat d’incorporar a un jugador per suplir la baixa d’Edu Expósito: “Vam entendre que no. Primer per la gran limitació, el marge de maniobra era mínim, i després perquè no anàvem a posar més roba dins l’armari per posar-la”.

En el partit d’ahir contra el Llevant, l’afició blanc-i-blava va expressar el seu descontentament amb la propietat. Sobre això, ha estat preguntat Mao Ye. “El president està totalment informat i jo també, que ho vaig veure en directe”. En ser qüestionat sobre la venda de l’entitat, Mao Ye ha volgut deixar clar que no és una decisió seva “vendre o no, és decisió de la propietat. Jo soc un executiu i treballo per aconseguir l’objectiu marcat. Chen ens transmet que s’ha de treballar i lluitar fins al final”, ha assegurat.

En el torn de preguntes, Fran Gragarza ha reconegut que no està satisfet amb el seu treball. “No estic satisfet, obviament. Pere i Álvaro són els que estan jugant molt. Ramon ha sortit en aquest mercat. Keita està jugant poc i Víctor Ruiz va reaparèixer ahir. Salvi tampoc té gaires minuts. Però no ho estic ni per això, ni per la plantilla. Han de donar molt més i hi ha més marge de millora. A dia d’avui no em poso una bona nota, per res”. Garagarza també ha tingut paraules pel que es va viure ahir en el duel contra el Llevant. “Ho vaig passar malament. Molta tristesa és la paraula. Hem de donar molt més, és obvi. Quan ho fem, la gent ens donarà molt més. La gent ens espera, inverteix en viatges. Això no es pot pagar. La gent és ambiciosa i s’ha de saber portar perquè no queda un altre. Som professionals i s’ha de fer tant sí com no”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)