Espanyol

Fe cega en Ramis i en tota la plantilla

Espanyol. El director esportiu, Fran Garagarza, reafirma el tècnic tarragoní en el càrrec i destaca la confiança en tots els jugadors

“Encara que contra el Llevant no hagués marcat Braithwaite (el gol de la victòria de penal en el minut 97) Ramis seguiria sent l’entrenador.” Així de contundent es va mostrar ahir el director esportiu de l’Espanyol, Fran Garagarza, en la roda de premsa que va fer juntament amb Mao Ye, CEO del club, per fer balanç del mercat d’hivern. Un mercat en què només s’han dut a terme dues operacions –el retorn de Rubén Sánchez i la sortida de Ramon Ramos–, “per la limitació econòmica” que té el club en els darrers anys.

Garagarza va reconèixer que no estava “satisfet amb els fitxatges” que van arribar a l’estiu i que, per això, avui no es posa “bona nota”. Malgrat això, va destacar la confiança en l’equip i la plantilla. La recuperació dels jugadors lesionats, com Nico Melamed, i la confiança en el planter seran els millors reforços de Ramis per aconseguir l’objectiu d’aquest curs, que és l’ascens a primera divisió.

En el partit contra el Llevant, l’afició blanc-i-blava va expressar el seu descontentament amb la propietat. Mao Ye va assegurar que el president n’està “totalment informat” i que ell també: “Ho vaig viure en directe.” Quan li van preguntar per la venda de l’entitat, el director general va voler deixar clar que no és una decisió seva. “Vendre o no, és decisió de la propietat. Jo soc un executiu i treballo per aconseguir l’objectiu marcat. Chen ens transmet que s’ha de treballar i lluitar fins al final.”

Rubén torna a casa

Després de sortir cedit l’estiu passat al Mirandés, on ha estat protagonista havent disputat 21 partits, Rubén Sánchez ha tornat a l’entitat blanc-i-blava per suplir la baixa de llarga durada d’Edu Expósito. El lateral dret, que té un principi d’acord per ampliar el contracte amb l’Espanyol fins al juny del 2028, va assegurar que se sentia molt feliç: “Estic molt content d’estar aquí, a casa una altra vegada. Tinc moltes ganes d’ajudar l’equip. Em fa molta il·lusió formar part de la primera plantilla, un grup que està molt unit.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)