Espanyol

Ramis: “Braithwaite s’ha convertit en un líder silenciós”

L’Espanyol ha sumat tres punts d’or contra el Mirandés (3-0). Una victòria que el situa, provisionalment, a un punt de les posicions d’ascens directe. El tècnic blanc-i-blau, Luis Miguel Ramis, ha valorat d’aquesta manera el triomf.

Valoració del partit

“En línies generals, hem fet un bon partit. Hem generat situacions de gol, hem dominat el partit i defensivament no hem patit. Hem treballat bé el partit i hem sabut què fer en tot moment. Quan hem arribat a l’àrea rival, hem estat encertats i és el que ens ha donat tranquil·litat durant el partit. Intentarem continuar convencent a l’afició amb resultats”.

Victòria per agafar confiança?

“Els jugadors han treballat bé el partit. La situació de l’1 a 0 i la situació de tensió que hi ha, no és una situació ideal. Hem intentat trobar el gol que ens donés tranquil·litat. En molts partits hem anat justos de resultats i ens havia generat tensió. Avui hem defensat bé i hem aprofitat les nostres ocasions de gol”.

Braithwaite, protagonista de la nit amb un doblet

“Les qualitats que té són indubtables. A més, té gol de manera innata. Des que vam arribar, el nivell d’implicació del jugador és altíssim. S’ha convertit en un líder silenciós. No és extremadament extrovertit, però llença molt bons missatges al vestidor. Aquest lideratge que li he demanat, l’està aconseguint a la seva manera, com ha de ser. Ell ho expressa amb treball, responsabilitat, serietat i rigor”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)