Espanyol

Cabrera: “A casa estem bé i cal traslladar-ho als partits de fora”

L’Espanyol afronta un partit molt important aquest dissabte (18.30h). L’equip de Luis Miguel Ramis visita l’Eibar, equip que marca ara mateix la zona d’ascens directe i que té dos punts més que els blanc-i-blaus. L’Espanyol ve de superar còmodament el Mirandés a casa, on està oferint un bon rendiment. A fora, però, les coses costen. Així ho ha reconegut també Leandro Cabrera en roda de premsa. “A casa ho estem fent molt bé i la idea és traslladar-ho als partits de fora. Cal ser un equip d’una sola cara, no de dues”, ha explicat.

L’uruguaià ha reconegut que no sap quin és el motiu d’aquesta diferència de rendiment. “Coses que a casa no ens passen ens han passat fora. Tant de bo hàgim tocat la tecla aquesta setmana. No tenim predisposició de sortir a fora a perdre, és obvi”. Malgrat tot, el central assegura que l’equip està bé. “Anímicament estem molt bé. No firmo l’empat a camp de l’Eibar. Tenim armes per posar-lo contra les cordes. Si mantenim el nivell de casa, serem un equip complicat. Cal ser conscients, constants i treballar. Preparem la setmana per fer mal a l’Eibar”, ha advertit.

Finalment, ha afirmat que guanyar significaria “un cop anímic”. “Si mirem la classificació, guanyar dos partits seguits vol dir posar-te molt amunt. Sabem la importància que tenen aquests tres punts, per a un i per a l’altre”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)