Espanyol

L’objectiu torna a estar a prop

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau, gràcies a la contundent victòria contra el Mirandés i les ensopegades de gairebé tots els seus perseguidors en la taula, se situa a només dos punts de les posicions d’ascens directe i a sis del líder, el Leganés

Vida extra per a Ramis, i nova oportunitat d’or per a l’Espanyol, que torna a reenganxar-se en la lluita per l’objectiu d’aquesta temporada: l’ascens directe. El triomf a casa contra el Mirandés i les ensopegades de tots els seus perseguidors en la classificació, menys el Leganés, que continua amb pas ferm liderant la segona divisió, han permès als blanc-i-blaus escalar dues posicions en la taula i situar-se tercers amb 44 punts, a dos del segon classificat, l’Eibar, i a sis del líder. Després de la tempesta per la desfeta a Santander, ha arribat la calma. L’Espanyol hi torna a creure.

Aquesta bona notícia arriba en un moment clau de la temporada. Dissabte que ve, els periquitos visiten precisament Ipurua. Tot depèn d’ells. Si el conjunt orientat per Ramis marxa del País Basc amb els tres punts, la segona posició serà seva. Ara bé, per aconseguir-ho hauran de posar fi a una ratxa de vuit partits consecutius a domicili sense guanyar. L’últim triomf com a visitants data del 5 d’octubre del 2023, contra el Cartagena (0-2), encara amb Luis García a la banqueta.

Fins i tot, el rendiment de Braithwaite, el màxim golejador de la categoria amb 16 gols, se’n ressent lluny de Cornellà-el Prat. Només tres d’aquests gols han estat com a visitant. Moment per fer un pas endavant i apagar definitivament l’incendi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)