Espanyol

Gastón Valles: “No m’ho podia imaginar”

Gastón Valles és un dels noms en clau periquita aquest cap de setmana. L’uruguaià de 22 anys, fitxat aquest mercat d’hivern del Vélez malagueny (2a FEF) i integrat a la disciplina del filial, va debutar dissabte amb el primer equip donant l’assistència a Lazo en el gol de la victòria (2-3) al feu de l’Eibar. Al dia següent, amb l’Espanyol B, també va jugar i va fer gol en el triomf contra el Peña Deportiva (2-1). Avui ha parlat als mitjans del club:

Debut amb el primer equip

“La veritat és que estic molt feliç, encara no m’ho crec perquè va passar tot molt ràpid. Una bogeria. El més important és que vam treure la victòria endavant i els minuts que vaig tenir els vaig poder aprofitar molt bé”.

Determinant amb el primer equip i el filial en un cap de setmana

“No m’ho podia imaginar però es va donar així. Estic molt content perquè són dues victòries molt importants per al club, serveix per sumar i seguir a dalt els dos equips. Molt content per aportar i que això segueixi”.

Adaptació al grup

“Molt bé. Tots són nois molt bons que em van acollir des del primer moment. M’ho han fet molt fàcil. Molt content perquè quan entres en un lloc nou de vegades costa una mica però m’ho han fet molt fàcil, encara que faci poc temps estic difrutant. Tot molt bé, m’ajuden molt en els entrenaments, sempre intento absorbir d’ells perquè són jugadors amb molta qualitat i intento estar atent per aprendre d’ells i treure el millor de cadascú”.

“Soc bastant tímid, em costa relacionar-me una mica però ho intento. Manolo (tècnic del filial) des del primer dia em va acollir molt bé i em va ajudar a entendre-ho tot ràpid”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)