Espanyol

Del no-res, un nou adepte a la causa

Espanyol. El conjunt blanc-i-blau, que acaba la jornada en llocs d’ascens directe, suma Gastón Valles, fitxat aquest mercat d’hivern per al filial, per a la missió de tornar a primera

Com a la vida, en el futbol tot pot canviar en un tres i no res. No fa tant que l’Espanyol era un sac de nervis, fora dels llocs d’ascens directe, també del play-off, però dues victòries seguides han portat la calma. De fet, l’última, dissabte al feu de l’Eibar (2-3) amb una remuntada gairebé increïble amb dianes en el minut 97 de Salvi i en el 99 de Lazo, l’ha impulsat a la segona posició, en la qual passarà la setmana amb la jornada ja finalitzada. El conjunt entrenat pel discutit Luis Miguel Ramis, que no obstant això encara té feina al davant per construir l’equip, ara mateix inconstant, torna al camí que busca des de principi de curs: el de tornar a la primera divisió per la vida ràpida. I en aquesta causa, ha sumat un nou adepte amb qui ben pocs comptaven: Gastón Valles.

I és que aquest uruguaià de 22 anys, fitxat aquest mercat d’hivern per al filial blanc-i-blau, va debutar dissabte a Ipurua amb el primer equip i en va tenir prou amb el temps de descompte –va entrar a la gespa en el 89’– per ser determinant; l’assistència del gol del triomf de Lazo va ser seva. “La veritat és que em sento molt feliç, encara no m’ho crec perquè va passar tot molt ràpid. És una bogeria. El més important és que vam aconseguir la victòria i els minuts que vaig tenir els vaig poder aprofitar molt bé”, va explicar ahir el davanter als mitjans oficials del club blanc-i-blau. Aterrat els últims dies de la darrera finestra de fitxatges procedent del Vélez de Màlaga, que milita a segona divisió FEF com l’Espanyol B i amb el qual portava 8 gols en 18 partits aquest curs, el futbolista es postula com una peça a tenir en compte per a Ramis, que no disposa d’un ariet de les seves qualitats –alt, corpulent i rematador– en la primera plantilla. De moment, s’està adaptant a tot plegat. “Va molt bé. Tots són bons nois que em van acollir des del primer moment. Estic molt content perquè quan entres en un lloc nou de vegades costa una mica però m’ho han fet molt fàcil, encara que faci poc temps estic disfrutant”, va dir. “M’ajuden molt en els entrenaments, sempre intento absorbir d’ells perquè són jugadors amb molta qualitat i intento estar atent per aprendre d’ells i treure el millor de cadascun”, va dir l’atacant, que va posar la cirereta a un cap de setmana rodó, diumenge, un dia després d’estrenar-se a Eibar, contribuint al triomf (2-1) de l’Espanyol B amb una diana contra la Peña Deportiva. “No m’ho podia imaginar però va ser així. Són dues victòries molt importants per al club, serveixen per sumar i perquè segueixin a dalt els dos equips”, va indicar. L’Espanyol ja mira amunt un altre cop; Gastón Valles, també.

Encara no m’ho crec perquè va passar tot molt ràpid. És una bogeria. No m’ho podia imaginar
Gastón Valles
DAVANTER DE l’ESPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)