Espanyol

Ramis: “No hem estat encertats i ens emportem un punt treballat”

L’entrenador de l’Espanyol, Luis Miguel Ramis, ha comparegut en roda de premsa després de l’empat (0-0) contra l’Osca a l’Stage Front Stadium. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Valoració de l’empat

“Sabíem que seria un partit que no generaríem gaires ocasions. Els números ho diuen. Cinc porteries a zero amb el partit d’avui. No és casualitat. Tenen un treball col·lectiu bo. En les ocasions que hem tingut no hem estat encertats, i això només ens ha permès sumar un punt”.

Falta d’ambició de l’equip?

“No hem deixat d’exigir als jugadors cap segon. Avui no hem arribat prou vegades perquè el rival ha fet un gran treball en l’aspecte defensiu. Juguem contra rivals que també tenen les seves armes. Ofensivament, ens hauria agradat generar més, però és un equip que no deixa generar ocasions. No hem estat encertats, i ens emportem un punt treballat. Exigirem més perquè el que volem és sumar de tres en tres”.

Poques ocasions de gol

“La proposta ofensiva és més que suficient. El que passa és que després s’ha de trobar situacions de desequilibri, s’ha d’encertar més en guanyar situacions de centrades a l’àrea... Insistirem per aconseguir generar més ocasions de gol, però sempre sense desordenar-nos ni precipitar-nos perquè no ens porta enlloc i, probablement, a no sumar cap punt”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)