Espanyol

Gragera: “A Alcorcón hem d’anar per la victòria”

José Gragera no està vivint una situació fàcil a l’Espanyol. Sobretot, des de l’arribada de Luis Miguel Ramis a la banqueta blanc-i-blava. Amb el tarragoní al capdavant de l’equip, el migcampista de 23 anys ha perdut molt protagonisme. Des que va ser titular a la jornada 20 contra l’Andorra, només ha disputat 30 minuts repartits en tres partits. En el darrer contra l’Osca, va participar en 18’ i espera que pugui ser un punt d’inflexió perquè té contracte amb el club espanyolista fins al 2028. Gragera ha parlat avui als mitjans oficials del club per repassar tota l’actualitat. Aquestes han estat les seves declaracions:

Remuntada en l’últim sospir contra l’Eibar

“Va ser un partit molt bonic. Al final, vam aconseguir la victòria i vam marxar molt contents. Ara hem de fer bo el punt aconseguit la setmana passada a casa contra l’Alcorcón”.

Partit contra l’Alcorcón

“El treball de cada entrenament serà el que ens proporcionarà el resultat el cap de setmana, però no ens hem de centrar més enllà perquè seria un error. Està tot molt igualat. Tots els equips estan lluitant fins a l’últim minut, els partits es decideixen per petits detalls. Alcorcón és una sortida complicada perquè ells s’hi juguen molt, igual que nosaltres. Hem d’anar per la victòria, que és el que desitgem i pel que treballem cada dia”.

Claus perquè l’equip aconsegueixi l’objectiu

“Hem de buscar aquella consistència i solidesa, sobretot al darrere, que ens permeti deixar la porteria a zero per poder sumar punts. Quan aconsegueixes fer un gol més que el rival, aconsegueixes sumar els tres punts que és el que volem. En aquest últim tram, l’equip ha de ser fiable en aquestes coses”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)