Espanyol

L’Espanyol no passa de l’empat a Santo Domingo (1-1)

L’Espanyol ha empatat al feu de l’Alcorcón i ha desaprofitat una oportunitat d’or per dormir líder (1-1). El gol de Martin Braithwaite (65’) ha estat neutralitzat per la diana de Chema (75’). Els blanc-i-blaus han estat els dominadors del duel i els que han disposat de les ocasions més clares, però la falta d’efectivitat ha passat factura. Empat insuficient.

L’Alcorcón ha sortit amb una marxa més, i ho ha aprofitat per sorprendre ben aviat a l’Espanyol amb un xut potent i ras de Javi Pérez que ha atrapat sota pals Joan García (2’). Els blanc-i-blaus, però, ràpidament s’han refet, fent-se amos i senyors de l’esfèrica. Eren els periquitos els que portaven el pes del joc, arribant amb insistència a la porteria local. Puado ha estat el primer a intentar-ho (11’), amb un xut amb la cama esquerra des de la frontal que ha sortit molt centrat. Molt més clara ha estat la que ha tingut Keita Balde (27’), amb una rematada de cap que ha marxat lleugerament desviada. El conjunt orientat per Ramis feia circular la pilota de costat a costat per trobar els espais, però faltava clarividència en els metres finals. Amb passades a l’espai, eren com generaven més sensació de perill. Per la seva banda, l’equip madrileny aprofitava les imprecisions del rival per fer mal, i Chiki ha estat a punt de fer el primer gol (39’) després d’una pèrdua de Keidi Bare al mig del camp. Abans del descans, Puado i Braithwaite també han avisat, però altre cop, han estat desencertats en les seves definicions. Primera part de domini blanc-i-blau, però han estat incapaços de materialitzar-ho en el marcador.

A la represa, amb els mateixos 22 protagonistes sobre el terreny de joc, la tònica del duel ha continuat sent la mateixa. L’Espanyol arribava, però no colpejava. Fins que ha aparegut el de sempre, Martin Braithwaite. El danès ha aprofitat una centrada mil·limètrica des de la banda dreta d’Omar per obrir la llauna amb una gran rematada de cap al segon pal (65’). L’alegria, però, ha durat ben poc. En el 75’, Chema ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per situar les taules al marcador. A partir d’aquí, poques idees als dos conjunts que, malgrat que han buscat el gol de la victòria, cap d’ells ho ha aconseguit. Empat insuficient per l’objectiu pel qual lluita l’Espanyol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)