Espanyol

Manolo González: “Ens deixarem la pell per pujar a primera”

Ha començat una nova etapa a l’Espanyol. Després que ahir s’anunciés la destitució de Luis Miguel Ramis, aquest migdia ha estat presentat el seu relleu, Manolo González, fins ara tècnic del filial espanyolista. El gallec, després de dirigir el primer entrenament, ha comparegut en roda de premsa acompanyat pel conseller delegat, Mao Ye, i pel director esportiu, Fran Garagarza. Aquestes han estat les seves primeres paraules com a tècnic del primer equip:

“Vull donar les gràcies al club per la confiança que m’ha mostrat per venir al filial, i ara per fer-me càrrec d’un projecte importantíssim. Vull demanar unitat a tothom. No és per un tema meu. És necessari. La gent de l’Espanyol s’estima el club per sobre de tot, i hem de tancar el cercle, estrènyer els punys i anar tots cap a l’objectiu, que és pujar de categoria com sigui. Ens deixarem la pell per pujar, lluitarem fins al final i crec que estem capacitats, tant el cos tècnic com jugadors, per tirar això endavant”.

Afronta un repte exigent, queden 12 partits

“Estic confiat i tranquil per tirar endavant el repte. Si no fos així, no tindria cap sentit agafar-lo. Estic molt convençut del cos tècnic i dels jugadors pel que han transmès i la capacitat que tenim. Hem de sintetitzar tot perquè no tenim tant temps. Hem d’aconseguir que l’equip tingui el millor rendiment possible”.

S’estrena en un equip de segona divisió

“Els jugadors confien en tu si tu sempre els vas de cara, si la feina que fas veuen que té sentit i, sobretot, si el què fas ells veuen que els porta a guanyar. La credibilitat crec que es guanya d’aquesta manera: sent clar, anant de cara i amb la feina del dia a dia”.

Quin vestidor s’ha trobat?

“Una predisposició molt gran. He sortit molt content de la sessió, del que he parlat amb ells. Hi ha una unió dins el vestuari molt gran i els veig molt conscienciats que, òbviament guanyar partits en qualsevol categoria no és fàcil, però que tenen molt clar que es deixaran la pell i l’ànima fins al final. Lluitarem fins al final per aconseguir l’objectiu”.

Com voldria que jugués el seu Espanyol?

“Em defineixo com una persona que va de cara. També soc molt treballador, sense això no arribes enlloc, i intento donar confiança al jugador. A nivell de joc, vull que l’equip guanyi, però que intenti jugar el millor possible, que busqui els gols i els partits i no esperi al que pugui passar. Això és el que buscarem i esperem que surti bé”.

“Dipositem tota la confiança en Manolo”

El conseller delegat de l’Espanyol, Mao Ye, ha estat el primer a dirigir unes paraules en aquesta roda de premsa. Ha volgut deixar clar la confiança total i absoluta cap al nou entrenador. “Vull mostrar la total convicció per part de nosaltres de lluitar fins al final per l’objectiu. Dipositem aquesta confiança i convicció en Manolo i demanem que entre tots l’ajudem perquè pugui fer la millor feina possible perquè ens ajudi a assolir l’objectiu”.

“Manolo González és un home de club, amb un perfil molt definit”

Per la seva banda, el director esportiu, Fran Garagarza, ha explicat el perquè d’aquest relleu i la tria de Manolo González, i ha confirmat que s’asseurà a la banqueta fins que s’acabi la temporada. “És un home del club, amb un perfil molt definit. Quan es va apostar per ell per dirigir al filial, s’ha confirmat el que volíem d’ell. Tenim màxima confiança en ell. No ve de forma temporal, sinó per quedar-se. Confiem en ell i en el seu staff, on hi ha una incorporació d’un experiquito com és Luis Blanco. Entenem que aquest també ens ajudarà. Coneix el club, els jugadors, el què es necessita...

Fran Garagarza també ha demanat unitat a tot l’espanyolisme en aquest tram decisiu de temporada. “Reconec que tots estem patint. L’afició, la premsa, el club, empleats... es veu a la cara. Estem molt a prop, però hem de continuar. Entre tots, ho aconseguirem. Quan acabi la temporada farem un balanç del què hem de fer i es posaran notes, començant per mi. Però en els dotze partits que queden, necessitem la força de cada un de nosaltres. Així estarem més a prop d’aconseguir l’objectiu i que aquest patiment es converteixi en una alegria”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)