Espanyol

Omar: “L’equip que s’enfronti a nosaltres haurà de suar sang per guanyar”

Aquest matí, Omar El Hilali, lateral dret del RCD Espanyol, ha comparegut en roda de premsa davant els mitjans de comunicació. El jugador blanc-i-blau ha abordat diversos temes, com la importància del partit contra el Cartagena, les dificultats de l’equip per generar ocasions de gol, el play-off i ha enviat un missatge a l’afició perquè continuïn donant suport a l’equip.

Partit contra el Cartagena

El Hilali ha subratllat la importància de quedar el més amunt possible a la classificació. “Aquest és un partit crucial perquè pot determinar si acabem tercers o quarts. Això suposa un avantatge pel playoff, ja que diversos resultats ens poden afavorir. Afrontarem el partit amb la màxima humilitat, però també amb la màxima intensitat i competitivitat per intentar guanyar-lo des del primer minut.”

Dificultats als metres finals

El jove futbolista ha reconegut que l’equip té dificultats per marcar gols, però que estan treballant per canviar aquesta dinàmica. “Crec que defensivament hem millorat molt i sí que és veritat que ens falta aquell impuls final per marcar els gols i ho estem treballant dia a dia en cada entrenament.”

Playoff

El defensa de l’Espanyol ha afirmat que, tot i no haver aconseguit l’ascens directe, encara queda la via del playoff. “El no pujar directes és una decepció, però tenim l’opció d’ascendir guanyant el playoff i hi anirem a mort.” El Hilali ha restat importància a la forma dels rivals, centrant-se en el rendiment i treball del propi equip. “No em fixo en els altres equips, estic centrat en nosaltres, en la nostra feina. El que m’interessa és el nostre equip, l’Espanyol, i que el club pugi.” També ha destacat la solidesa defensiva de l’equip i la dificultat que qualsevol rival tindrà per enfrontar-se a l’Espanyol en el playoff. “Com a equip som molt sòlids. Ens està costant en els metres finals acabar de trobar aquella ocasió de gol. Qualsevol equip que s’enfronti a nosaltres haurà de suar sang per guanyar-nos. Estem convençuts que guanyarem tot en el playoff. Anirem amb tot, farem l’impossible per guanyar tots els partits i que l’Espanyol l’any que ve estigui a l’elit del futbol,” ha conclòs.

Missatge a l’afició

El Hilali ha fet una crida a l’afició perquè segueixi donant suport a l’equip en aquest moment crucial de la temporada. “A l’afició li demano que estigui amb nosaltres com ha estat tota la temporada perquè no ens ha fallat en cap partit. Els demano que ens animin fins al final perquè els necessitem; són una part molt gran d’aquest club i nosaltres els notem. Els demano que estiguin amb nosaltres, que ens animin, que els donarem una alegria.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)