Espanyol

Manolo González: “Ens deixarem la pell per pujar a primera”

L’entrenador de l’Espanyol, Manolo González, ha comparegut en roda de premsa després de la victòria contra el Cartagena (3-0). Aquestes han estat les seves declaracions més destacades.

Primera part molt fluixa

“No és justificable res, però quan et poses 1-0 canvia molt el panorama. En la primera part, no hem estat encertats en les centrades. Amb l’1-0, el partit s’obre i els jugadors juguen més tranquils i aconsegueixes guanyar un partit merescudament”.

Sporting, rival en les semifinals del play-off

“És un bon equip. Serà un partit competit, però penso que l’equip arriba en un bon moment i arriba en una situació capaç de guanyar a qualsevol”.

Moltes novetats en cada onze inicial

“Salvi ha estat perquè l’altre dia contra l’Amorebieta va sortir amb una energia molt positiva, i avui ha estat molt correcte. Vull que els jugadors no se sentin titulars sempre, buscar que tingui competència. Això els ajuda a treballar més”.

Nico Melamed, situació personal

“Des que he arribat sempre he apostat per ell. És un jugador que si està bé, amb confiança i agafa ritme, et dona molt i l’equip ho nota”.

Què el fa pensar que pujarà l’Espanyol?

“Tinc molta confiança amb el meu equip, costa molt que ens guanyin, l’equip avui s’ha tret una llosa i arribem amb molta confiança. Sé que ens deixarem la pell per pujar a primera”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)