Espanyol

Calero: “Arribem al play-off en un bon moment”

RCD Espanyol

L’Espanyol es juga la vida diumenge a El Molinón (21 h). L’ascens passa per Gijón. Comença el play-off i un home de la importància de Fernando Calero n’ha parlat avui pels mitjans del club. Destaca el valor de no encaixar cap gol en aquest primer partit i el valor de poder jugar la tornada a Cornellà.

L’equip, preparat

“Considero que arribem al play-off en un bon moment. Si que és cert que hem encadenat molts empats, però també portem setze partits sense conèixer la derrota. En un play-off tot s’iguala molt, acostumen a ser partits molt tancats i jo ja firmo fer un únic gol si ens serveix per passar.”

No cometre errors

“Un error en aquest tipus d’eliminatòries et pot costar molt car i tirar per terra la feina de tot un any. Sabem que haurem de fer uns partits molt seriosos per no ser nosaltres qui cometi algun error. Tenim la tornada a casa i això és molt important.”

La força mental

“Moltes vegades acaba pujant l’últim equip classificat per al play-off. Jo penso que això passa perquè en aquest tipus d’eliminatòries la il·lusió i el factor mental influeix molt i passes de veure’t a fora del play-off a veure’t amb opcions de pujar. Nosaltres hem estat tot l’any en llocs de play-off i hem de jugar amb aquesta mateixa il·lusió. Volíem l’ascens directe, no ha pogut ser i ara hm d’anar a per totes.”

Ser forts en defensa

“No encaixar cap gol en aquestes eliminatòries et dona la vida i hem de sortir amb aquest mentalitat d’estar forts al darrera.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)