Espanyol

Cabrera creu en l’ascens

Espanyol. El central blanc-i-blau veu l’equip “optimista”i amb molta “confiança” per superar aquest ‘play-off’ d’ascens a primera

L’Espanyol afronta aquest diumenge (21 h) a El Molinón l’anada de les semifinals del play-off d’ascens contra l’Sporting de Gijón, un rival que els blanc-i-blaus encara no han pogut guanyar aquesta temporada. Tot i això, Leandro Cabrera assegura que l’equip és “optimista” i que hi ha prou motius per creure en l’ascens a primera divisió. “Venim d’una ratxa molt bona i de molts partits sense perdre. Ser un equip sòlid i fiable en defensa fa que al play-off se t’obrin les possibilitats”, va explicar ahir el central blanc-i-blau en roda de premsa. L’uruguaià també va remarcar: “Per sort, aquest equip té molts jugadors que han jugat a la categoria i que han pujat directament o al play-off.” I hi va afegir: “El play-off no és un càstig, el càstig és no pujar o quedar-se fora. Ho veiem com una oportunitat per pujar.”

La primera pedra que l’Espanyol es trobarà pel camí és l’Sporting de Gijón, un conjunt que es va classificar per a la promoció en la darrera jornada de lliga. Els de Miguel Ángel Ramírez van aconseguir una valuosa victòria al feu de l’Eldenc, aprofitant d’aquesta manera l’ensopegada del Racing de Santander, que els va posar en safata la cinquena posició. “Ens trobarem un equip molt fort, amb molta confiança i que no sortirà a guardar-se res, però sabem com contrarestar-los”, va dir Cabrera, que també va valorar de manera molt positiva el fet que Martin Braithwaite sigui a l’equip en aquest tram decisiu de curs. “Martin ha estat molt important tota la temporada, és la nostra referència en atac. Destaca a tots els nivells i és un problema per als rivals. Se l’ha d’ajudar amb una bona defensa i donar-li les ocasions que necessita. Si l’equip l’acompanya, tots en sortim beneficiats.”

Diumenge s’espera un Molinón ple a vessar. Si no hi ha cap sorpresa, l’afició omplirà les 30.000 localitats. En la lliga regular, l’estadi ja va ser una olla de pressió. En el mateix escenari, l’Espanyol intentarà aconseguir un bon resultat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)