Espanyol

Manolo González: “Som l’Espanyol i els rivals són els que s’han de preocupar”

El tècnic de l’Espanyol, Manolo González, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del duel d’anada de les semifinals del play-off d’ascens que disputarà el seu equip a El Molinón contra l’Sporting de Gijón (diumenge a les 21h). L’entrenador blanc-i-blau ha repassat diversos aspectes de com afrontar una promoció i sobre com veu la seva plantilla a quatre partits d’un possible ascens i retorn a primera.

Pla de partit

“Espero un Sporting com el de tot l’any, un equip que ha fet bona feina amb un tècnic que també ha treballat molt bé i amb una idea molt identificada de com jugarà. Hem plantejat i preparat el partit per tenir la pilota, ser valents, defensar lluny de la porteria i intentar tenir el control del partit el màxim possible tenint en compte que en un play-off tot pot variar en petits detalls”.

Anar poc per darrera en el marcador

“És un mèrit de l’equip ja que han cregut amb la manera de fer. Ens han faltat coses per pujar directe i si l’equip ha anat per darrera en el marcador 41 minuts és perquè alguna cosa bé hem fet”.

El primer partit

“No hem de guardar res pel segon partit. Hem de sortir amb personalitat i anar a buscar el partit, ni especular ni res. Sense fer el boig però mostrant que som l’Espanyol i que els altres s’han de preocupar per això, que fa temps que no perdem. Òbviament hem de tenir en compte el rival però comencem a valorar tot allò positiu que hem fet. Tot passa per confiar en nosaltres mateixos.”

Baixes

“Pol Lozano és l’única baixa tot i que farà una prova final. Si no arriba al 100% no jugarà perquè necessitem a tothom al 100%. És complicat que arribi. Omar ha arribat bé de la selecció i sempre ha posat per davant el club i va demanar poc i estar amb l’equip”.

Comunicats dels jugadors

“Dels comunicats no hem parlat perquè no en tinc ni idea. Suposo que és per bé i imagino que com més gent al mateix vaixell millor. Sempre parlo amb els jugadors ja que m’agrada el cara a cara amb el futbolista”.

Carga de pressió a l’equip

“Això ha passat tota la temporada no només en el meu tram final i decisiu. Quan entrenes o jugues a l’Espanyol ja saps el que hi ha, ja saps on ha d’estar el club. Hem de tenir mentalitat d’equip competitiu i guanyador”.

Treball mental

“Per molt que ho treballem va a dins de cada un. Cada futbolista és d’una manera i aguanta la pressió d’una manera. Tenim jugadors amb personalitat de sobres per afrontar el partit contra l’Sporting i tot el play-off.”

Resultat

“Firmo guanyar. Quan la gent mira que n’hem empatat vuit i hem guanyat quatre et diuen que ets el rei de l’empat. En alguns empats hem merescut guanyar”

Favorits?

“Ni sí ni no. Parlar d’això o utilitzar la paraula no sé si és adient. És una responsabilitat i pujar l’Espanyol a primera seria el millor de la meva vida, espero que així sigui”.

Tot diferent a la lliga

“Hem treballat en el tram final els aspectes defensius per tallar la sagnia però hem treballat molt més ofensivament. I la millora ha estat una mica diferent. El partit l’hem treballat per com fer mal al rival i intentar desenvolupar-ho damunt del terreny de joc”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.