Espanyol

Braithwaite: “Som l’Espanyol i hem d’estar a primera”

El davanter de l’Espanyol, Martin Braithwaite, està convençut que l’equip remuntarà l’1-0 d’Oviedo i aconseguirà l’ascens a la primera divisió. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Com arriba l’equip?

“Arribem molt bé. Juguem a casa i és una final. L’última. Estem convençuts i amb alegria. Lluitarem. Només hem de guanyar. Hem de continuar fent el que estem fent bé i marcar gols. No és complicat. Hem de marcar i guanyar”.

La derrota pot ajudar?

“Feia temps que no perdíem, però millor fer-ho allà que aquest diumenge. Juguem a casa i sabem que sempre estem bé. Serà un partit diferent al d’Oviedo”.

El partit més important?

“Cada partit és el més important, però és veritat que el de diumenge ho és molt per a mi, per a l’equip i per a l’afició. Veig la importància que té per a tota la gent i nosaltres som conscients d’això. Anirem a guanyar. Som l’Espanyol i hem d’estar a primera. És l’objectiu i estem convençuts que ho farem”.

Els donen per morts?

“No sé què diuen a Oviedo. M’és igual. Tenim un objectiu clar i ho farem tot per pujar. No ens cal motivació, ho estem. Hi haurà un gran ambient i serà un partit diferent del de l’anada. Estic convençut que pujarem diumenge. Només pensem en guanyar”.

El seu futur

“No penso en això. S’ha de pujar i després ja veurem què passa. El futur és curt, està focalitzat en el partit de diumenge”.

El gol

“És estrany perquè estem fent les coses molt bé, però ens falta crear més ocasions. Hem de ser més eficaços. Ens hem esperat per generar-les aquest diumenge [somriu]”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)