Espanyol

Irvin Cardona és l’escollit

Espanyol. El club té pràcticament lligada la cessió del polivalent davanter francès

L’Espanyol continua treballant de valent per configurar una plantilla competitiva i de garanties per afrontar el retorn a primera. De moment, només s’han fet oficials les incorporacions de Carlos Romero i Álvaro Tejero, que ja han participat en els dos amistosos que els blanc-i-blaus han disputat aquesta pretemporada, contra el Girona i l’Osca. El desig del tècnic blanc-i-blau, Manolo González, és que arribin molts més reforços, i és que a hores d’ara la plantilla està debilitada, sobretot en la davantera. Amb la marxa de Martin Braithwaite, falta pólvora en atac.

En aquest sentit, l’entitat blanc-i-blava ja té pràcticament lligat el tercer reforç, que ha d’ocupar aquesta parcel·la ofensiva. Es tracta del francès Irvin Cardona. El davanter de 26 anys, propietat de l’Augsburg alemany, arribarà com a cedit, si no hi ha un gir de guió, amb una opció de compra obligatòria al final de temporada xifrada en menys de dos milions d’euros. En els pròxims dies es podria fer oficial aquesta incorporació.

Cardona, sorgit de les categories inferiors del Mònaco, és un davanter polivalent, que pot ocupar qualsevol de les tres posicions en atac. La temporada passada va jugar com a cedit al Saint-Étienne, equip amb el qual va firmar 10 gols i tres assistències en 22 partits a la Ligue 2. L’equip francès estava interessat a renovar la cessió, però la irrupció de l’Espanyol sembla que ha convençut l’Augsburg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)