Espanyol

Més o menys a punt

Espanyol. Els blanc-i-blaus tanquen la pretemporada amb els defectes identificats i encara en espera de més d’un reforç que els ajudi ofensivament

L’Espanyol, ja amb totes les proves de pretemporada acabades, està més o menys a punt per començar el nou repte a primera. Manolo González en fa un balanç positiu amb cinc partits disputats. El primer test va ser a Torremirona contra el Girona, on van obtenir un 0-0 en un duel igualat i competitiu. Ja amb 90 minuts de ritme a les cames, en el segon duel van signar el primer i únic triomf de l’estiu. Amb un gol de Pere Milla es van imposar a l’Osca a la ciutat esportiva Dani Jarque. En el mateix escenari van rebre el Tolosa, amb el qual van empatar també 0-0. En el penúltim partit, a la Nova Creu Alta contra el Sabadell, van fer la pitjor actuació, amb empat 1-1. Per tancar la pretemporada van visitar el Heidenheim, contra el qual van perdre l’últim test (2-1).

Tot i només aconseguir guanyar un partit, el tècnic periquito en fa un balanç positiu i té clar on cal posar el focus de millora. “Amb pilota tenim molt marge de millora. Hem de treure’ns aquesta por de fallar. També és veritat que hem d’acoblar els jugadors nous. Però si millorem això, tenint en compte que l’equip en l’aspecte defensiu és sòlid, farem un pas important que ens acostarà molt a la permanència.” Per fer aquest pas, però, González confia en l’arribada de reforços i està satisfet amb els que ja s’han incorporat. “Han marxat jugadors importants i n’ha d’arribar encara més d’un que pugui donar equilibri i possibilitats de cara als partits. En aquest sentit, penso que els cinc jugadors que han arribat [Irvin Cardona, Alejo Véliz, Alex Král, Carlos Romero i Álvaro Tejero] en clau competitiva milloren el planter i fan que l’equip pugi de nivell.” L’Espanyol té temps de polir detalls i esperar nous reforços fins al dilluns 19 d’agost a les 19 h, quan debutarà a Valladolid.

EL BALANÇ

L’equip en l’aspecte defensiu és sòlid. Si millorem amb pilota, farem un pas molt important cap a la permanència
Manolo González
Espanyol-Girona 0-0
Espanyol-Osca 1-0
Pere Milla, 1-0 (90’)
Espanyol-Tolosa 0-0
Sabadell-Espanyol 1-1
Gastón Valles, 0-1 (92’)
Heidenheim-Espanyol 2-1
Javi Puado, 0-1 (52’)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)