Espanyol

Duel d’equips ferits

Espanyol. Els blanc-i-blaus volen refer-se de la desfeta a San Mamés aconseguint una victòria molt valuosa contra el Sevilla, que també arriba a aquest partit (21 h) amb males sensacions

L’Espanyol va caure golejat en la darrera jornada de lliga a San Mamés, en un duel en què els de Manolo González es van mostrar inoperants. No va sortir res. L’Athletic els va superar en totes les facetes de joc, i els blanc-i-blaus es van quedar sense resposta. La vulnerabilitat defensiva i la falta de coordinació van generar una sensació de frustració en el vestidor, acostumat a competir i a donar la cara fins al final malgrat el resultat.

Aquest vespre (21 h), contra el Sevilla, els periquitos tenen una oportunitat d’or per revertir les males sensacions davant de la seva afició i aconseguir un triomf que els permetria agafar oxigen abans d’afrontar un tram de calendari que fa pujada, amb el derbi contra el Barça a Montjuïc. “Els partits de casa són clau per aconseguir la permanència. Hem de ser fiables i sortir a morir. S’ha de guanyar com sigui. Veig l’equip conscienciat per competir i guanyar. Volem canviar la imatge de l’altre dia”, va dir el tècnic periquito en la prèvia d’aquest duel.

El Sevilla, per la seva banda, també arriba a aquest matx en hores baixes i amb l’ànim tocat, després de caure al feu blaugrana per un contundent 5-1. A més, els de Garcia Pimienta encara no saben el que és guanyar a domicili, amb un balanç de tres empats i dues derrotes. Ara bé, la història els somriu. El conjunt andalús encadena 10 victòries consecutives contra els blanc-i-blaus. “És més difícil enfrontar-te a un equip molt ben treballat que a un altre amb molt talent però poc treballat. En aquest cas, tenen jugadors determinants i amb molt potencial, i un gran entrenador”, va dir Manolo González.

El tècnic gallec no podrà comptar per aquest duel amb Edu Expósito, Calero i Ünüvar. Javi Puado, que s’ha perdut els últims dos partits per un esquinç al lligament col·lateral intern del genoll esquerre, podria reaparèixer aquesta nit. Tot dependrà de les sensacions que va tenir el barceloní en el darrer entrenament. Garcia Pimienta també té baixes, i de pes, com són Suso i Ejuke. L’RCDE Stadium és l’escenari avui d’un duel d’equips ferits que tenen ganes de refer-se.

3 Partits guanyats 3

1 Partits empatats 3

6 Partits perduts 4

10 Gols a favor 10

17 Gols en contra 15

El Sevilla té jugadors que són determinants, i un gran entrenador. Serà difícil
Manolo González
entrenador de l’espanyol
Volem ser un equip competitiu, que surti a buscar el rival i guanyar. Els partits de casa són clau per aconseguir la permanència
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)