Espanyol

“El club viu un moment clau i hem d'estar units”

Expectant. La primera plantilla espera que la mala maror que ha desfermat la junta d'accionistes no aflori diumenge a les grades de Cornellà

La majoria de futbolistes del primer equip diuen que no van seguir la junta general d'accionistes de dilluns, però la seva repercussió els ha arribat inevitablement i l'ambient que acollirà el xoc contra el Getafe diumenge és una incògnita de la qual intenten abstreure's. “La gent decidirà, és sobirana, però el que és clar és que és un moment clau per al club, en tots els nivells, social i esportiu, i per això és important que estem tots units”, explicava ahir Raúl Rodríguez que, com la majoria dels seus companys, entén que dels seus resultats depèn l'ambient institucional que es respiri al club: “La situació institucional l'arrosseguem de fa temps, però òbviament quan la pilota no entra, tot se'n ressent més.”

La màxima de la primera plantilla ha estat sempre viure aliens al ball de bastons que ha caracteritzat la cursa electoral: “Hem d'oblidar-nos de la situació extraesportiva que vivim”, però una vegada escollit Joan Collet, esperen que s'acabi la tensió que es respira a la llotja i que acaba contagiant la resta de l'estadi. “Li hem de donar suport tots, anar a l'una, l'ajudarem el màxim possible”, afirma Víctor Sánchez, que no va amagar la importància que el públic se centri en la magnitud del partit contra el Getafe: “Serà important que ens animin.” “Segur que estaran amb nosaltres, com cada setmana, tothom té molt clar que necessitem puntuar amb urgència i sortir d'aquesta situació de manera immediata”, afegeix Joan Verdú.

A l'Espanyol encara es respira un ambient enrarit pocs dies abans d'una altra prova de foc per a l'equip. “Hem de veure com passa la setmana i com arribem a diumenge. Necessitem que la gent estigui amb nosaltres”, reitera Raúl Rodríguez, el que és el sentiment general d'una plantilla expectant per com els rebrà Cornellà-el Prat.

VÍCTOR SÁNCHEZ

El de Rubí diu que cal donar suport a Collet: “Se l'ajudarà en tot el que puguem”
El capità creu que l'afició ho deixarà tot de banda per animar l'equip contra el Getafe
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)