Esport i política

El govern obre la porta a rebaixar les restriccions en el sector esportiu

Salut admet els greuges que pateix el món de l’esport i aposta per obrir la mà a partir del 22 de febrer si les dades milloren

El govern ha reconegut en una trobada virtual amb la Plataforma Ja n’hi ha prou que ha de resoldre els greuges que afecten el sector de l’esports en les restriccions que està adaptant per combatre la pandèmia de la Covid-19. La consellera de Presidència, Meritxell Budó, ha admès alguns dels greuges que està patint l’esport en els últims mesos. “Cal treballar per resoldre les anomalies i contradiccions que hi ha hagut en aquest sector, perquè és de justícia equiparar, per exemple, l’esport escolar i el federat perquè estem causant un greuge”, ha assenyalat Budó, segons un comunicat que ha fet públic la plataforma. A més, tant el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, com el secretari general de Salut, Marc Ramentol, han apostat perquè a partir del 22 de febrer es puguin anar obrint finestres que “donin oxigen” a l’esport si les dades de salut milloren.

En la trobada també hi han participat el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon.

La Plataforma creu, en el seu comunicat, que és transcendental que el govern hagi reconegut que amb les mesures preses han generat greuges vers l’esport i situacions incomprensibles de discriminació entre esportistes. “Esperem que es compleixi el compromís de fer real aquesta igualtat de drets de nens, nenes i joves esportistes sigui quina sigui la seva llicència (federada o escolar).”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)