Esport i política

Anna Caula: “L’esport és una aposta de país per a aquest govern”

La nova secretària general de l’Esport i l’Activitat Física ha pres possessió del càrrec aquesta tarda

La nova secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, ha pres possessió del càrrec aquesta tarda en un acte que ha tingut lloc al Consell Català de l’Esport, i en el qual s’ha fet el traspàs de funcions amb el secretari general sortint, Gerard Figueras. L’acte ha estat presidit per la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, que ha lliurat a Caula el pin de solapa que la distingeix amb el nou càrrec.

“Afronto el repte amb il·lusió i respecte en un món que conec i m’estimo moltíssim”, ha dit Caula, que ha manifestat la seva voluntat d’escoltar “activament” el sector. La nova secretària, que va ser entrenador professional de bàsquet en l’Uni Girona, ha descrit l’esport com una “eina de transformació social”. “Escoltar molt la pluralitat de l’esport i optimitzar. L’esport és aposta una aposta de país per Vilagrà i també per Pere Aragonès”, hi ha afegit.

L’adeu de Figueras

Gerard Figueras, que ha dirigit la política esportiva del govern català durant els últims cinc anys, s’ha mostrat agraït per la tasca feta pel seu equip de treball i per “la pinya que hem fet amb el teixit esportiu del país” durant el mandat, un període que, malgrat “les dificultats, ha valgut molt la pena”. “Hem fet costat a clubs, federacions, consells esportius, professionals, a l’esport femení i l’esport inclusiu, i hem teixit aliances per projectar el país i posar els fonaments per portar uns Jocs d’Hivern a casa nostra”.

Per tancar l’acte, la consellera Vilagrà, que ha agraït feina de l’equip directiu sortint de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, ha assegurat que l’arribada d’Anna Caula serà “un revulsiu” per l’esport del país i ha subratllat que “aquesta serà la legislatura de l’esport”, al qual caldrà donar-li més visibilitat, projecció i reconeixement, especialment a l’esport femení”.

Avui també s’ha anomenat Aleix Villatoro com a nou director del Consell Català de l’Esport, càrrec en què relleva Antoni Reig, que l’ha exercit en els últims cinc anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)