Esport i política

“L’esport és una aposta de país”

Esport i política. Anna Caula pren possessió del càrrec de secretària general de l’Esport dient que escoltarà el sector i descrivint-lo com una eina de “transformació social”

La nova secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, va prendre possessió del càrrec en un acte en el qual es va fer el traspàs de funcions amb el secretari general sortint, Gerard Figueras.

“Afronto el repte amb il·lusió i respecte en un món que conec i m’estimo moltíssim”, va dir Caula, que va manifestar la seva voluntat d’escoltar “activament” el sector.

La nova secretària, que va ser entrenadora professional de bàsquet en l’Uni Girona, va descriure l’esport com una “eina de transformació social”. “Escoltar molt la pluralitat de l’esport i optimitzar. L’esport és una aposta de país.”

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, va refermar aquesta idea: “Serà la legislatura de l’esport i de l’esport femení.”

Gerard Figueras, que ha dirigit la política esportiva del govern català durant els últims cinc anys, es va mostrar agraït per la tasca del seu equip de treball. “Hem fet costat a clubs, federacions, consells esportius, professionals, a l’esport femení i a l’esport inclusiu, i hem teixit aliances per projectar el país i posar els fonaments per portar uns Jocs d’Hivern a casa nostra.”

Ahir també es va nomenar Aleix Villatoro com a nou director del Consell Català de l’Esport, un càrrec en què relleva Antoni Reig, que l’ha exercit en els últims cinc anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)