Esport i política

Cloenda amb premis

II Setmana Catalana de l’Esport. Òmnium Cultural, França, la GoldenCat i Marta Bach, guardonats en la cerimònia de clausura

L’acte de clausura de la II Setmana Catalana de l’Esport es va fer ahir a l’Auditori Sala Cambra del Palau de Congressos de Girona amb la presència de 400 espectadors i d’una part dels 2.000 esportistes de les 27 delegacions, per posar fi a deu dies de competicions que s’acabaran avui de 35 esports a les comarques gironines. Així mateix es va procedir a l’entrega de quatre reconeixements especials: el premi Pompeu Fabra –per a una entitat que fomenti l’ús del català– se’l va endur Òmnium Cultural; el premi David Moner –per a una entitat estrangera que col·labori en el foment del català– va ser per a la delegació de França; el premi Ramon Basiana, que premia la internacionalització de l’esport, el va aconseguir la GoldenCat. El premi Dolors Vives, que premia una entitat que promogui la internacionalització de l’esport femení, el va guanyar la waterpolista catalana Marta Bach. En la jornada d’ahir, Catalunya va pujar al podi en bàsquet 3x3 –Letònia va fer el doblet guanyant en la categoria masculina i en la femenina– i en trial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)