Esport i política

Francos renuncia a la presidència del CSD “per raons professionals”

El català Víctor Francos ha anunciat aquest dijous que renuncia al càrrec de President del Consell Superior d’Esports, (CSD), al qual va arribar el juny d’aquest mateix any en substitució de José Manuel Franco, en “una decisió meditada que atén raons professionals”. “Ens trobem en l’inici de la XV Legislatura i, amb aquesta, la formació d’un nou govern, que obre un període d’estabilitat a l’esport espanyol. A causa de la meva voluntat, ja expressada a la Ministra Pilar Alegría, d’emprendre nous reptes professionals, és el moment que el CSD compti amb una persona al capdavant que assumeixi els nous reptes d’aquesta institució durant els propers quatre anys”, afegeix en una nota de premsa del Consell.

Francos afegeix que “personalment”, tanca “una etapa apassionant en la política nacional iniciada de la mà del Ministre Salvador Illa, el març de l’any 2020 al Ministeri de Sanitat enfrontant-nos a la pandèmia, que tots patim, en el repte més gran que un servidor públic podia afrontar”. “Posteriorment, amb el Ministre Miquel Iceta, primer a Política Territorial i Funció Pública i després al Ministeri de Cultura i Esport, i finalitzant aquesta etapa com a president del Consell Superior d’Esports en què he intentat contribuir al desenvolupament de les polítiques públiques esportives d’aquest govern, les més ambicioses de la història de l’esport espanyol”, indica a la nota.

El dirigent de Cerdanyola del Vallès acaba agraint al president del govern, Pedro Sánchez, “les reiterades mostres de confiança en aquesta fase” de la seva “vida institucional”. “També els ministres i la ministra amb qui he treballat per haver-me brindat l’oportunitat de desenvolupar la meva vocació de servidor públic en un projecte progressista i transformador d’Espanya”, conclou Francos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)