champions

Niko Kovac, el futur del Bayern

Bundesliga. El club bavarès va anunciar ahir que el croat, exjugador del club i actualment a l’Eintracht de Frankfurt, serà el substitut de Jupp Heynckes a la banqueta. Signa per tres anys

Tot i el seu trepidant present, el Bayern ja planifica el futur i ahir va anunciar Niko Kovac com a substitut de Jupp Heynckes a la banqueta de l’Allianz Arena. Tot i la voluntat del club muniquès que Heynckes continués en el càrrec, la negativa del tècnic ha obligat el seu director esportiu, Hassan Salihamidzic, a moure’s en el mercat i l’escollit ha acabat sent l’actual tècnic de l’Eintracht de Frankfurt, que tot i ser internacional amb Croàcia, és nascut i criat a Alemanya i bon coneixedor de la Bundesliga. De fet, va ser company de Salihamidzic durant les dues temporades que va defensar la samarreta del Bayern de Munic (2001-2003).

Kovac, que va començar la carrera a les banquetes el 2013 dirigint la selecció croata i té com a ajudant el seu germà, el també exfutbolista Robert, està immers en la lluita per les places de Champions amb l’Eintracht de Frankfurt, al qual ha donat un segell particular, sempre jugant amb tres centrals i sent un equip molt competitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)