Champions

Dos vells coneguts

Champions League. El Bayern i el Real Madrid es tornen a veure les cares en un enfrontament ja habitual a Europa, amb la polèmica eliminatòria de la temporada passada encara latent

El Bayern i el Real Madrid es tornen a veure les cares. A Munic, aquesta nit, on tots dos equips protagonitzaran el primer assalt per un lloc a la final de Kíev, en el que és ja un clàssic del futbol europeu. I és que el partit entre bavaresos i madrilenys és el més repetit a Europa: 24 vegades s’han enfrontat, amb un balanç d’onze victòries per a cadascun i dos empats. De fet, l’últim precedent, l’eliminatòria de quarts de final del curs passat, encara és latent. Aleshores, el Bayern va ser eliminat al Santiago Bernabéu amb una actuació arbitral molt controvertida que va perjudicar els muniquesos i va aixecar molta polseguera. “No em preocupa l’àrbitre”, va explicar ahir Jupp Heynckes. També polèmica va ser la última classificació dels blancs, en aquesta edició, contra la Juve, amb el penal assenyalat en l’últim sospir. “És una semifinal de Champions i hi ha els millors àrbitres. Tinc plena confiança i estic molt tranquil. Jo penso en aconseguir els objectius esportivament i la resta no està a les meves mans. L’àrbitre també vol demostrar per què ha estat escollit per a una semifinal”, va expressar l’entrenador de 72 anys, descarregant de pressió l’equip arbitral.

Proclamat campió de la Bundesliga i en la final de la copa, el conjunt bavarès aspira, doncs, a posar fi a l’hegemonia al Vell Continent del Madrid, que a les ordres de Zinedine Zidane no ha perdut cap encreuament en la Champions, competició de la qual ha guanyat les dues últimes edicions. “La determinació és clau perquè jugues contra equips molt bons. Ara és una altra eliminatòria complicada, però estem contents de jugar aquest tipus de partits”, va explicar el tècnic francès, que compta amb tots els seus efectius a excepció de Nacho. “Estem preparats per al partit, però sabem que haurem de patir”, va explicar Zidane, que tot fa pensar que apostarà per Isco de mitjapunta davant dels tres migcampistes i darrere dels dos puntes, Cristiano Ronaldo i Benzema. Més problemes per fer l’onze té Heynckes sense el lesionat Arturo Vidal i amb els dubtes de Tolisso, i, sobretot, d’Alaba. Si el lateral esquerre austríac no pogués jugar, el seu lloc l’ocuparia Rafinha.

Duel d’altura, el que tindrà lloc a l’Allianz Arena, de vells coneguts, entre dos dels millors equips d’Europa, que seran el favorit passi qui passi a la final. Avui, però, tal com van coincidir els dos tècnics, “no hi ha favorits”.

Semifinal
Anada
Liverpool - Roma
5-2
Tornada: 02/05/18
Bayern - Madrid
20.45 h (beIN)
Tornada: 01/05/18
És una eliminatòria complicada. Estem preparats, però sabem que haurem de patir
Zinedine Zidane
TÈCNIC DEL REAL MADRID
És una semifinal de Champions i hi ha els millors àrbitres. Tinc plena confiança i estic molt tranquil
Jupp Heynckes
TÈCNIC DEL BAYERN
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)