Champions

L’estupefacció del Bayern

Champions League. El vestidor del conjunt bavarès no entén la derrota contra Real Madrid i pensa en la tornada: “Feia riure que al descans anéssim empatats”, assegura Thomas Müller

A Baviera no troben explicació a la derrota de dimecres. El Bayern va caure (1-2) contra el Real Madrid, en un partit en què l’equip muniquès va sotmetre durant bona part del temps el madrileny, però la mala punteria dels locals i la puntualitat visitant va decidir. El resultat és inexplicable per a molts. “Poques vegades en un partit de Champions League el Bayern ha tingut tantes ocasions de gol sense materialitzar. També és estrany que un equip com el Madrid hagi permès tantes arribades, ens ha faltat eficàcia”, va resumir l’entrenador del campió alemany, Jupp Heynckes, al final del partit.

El veterà tècnic de 72 anys no va ser l’únic estupefacte en el Bayern. Thomas Müller, el capità, el va secundar. “Hauríem pogut tenir un resultat molt millor tal com ha anat el partit. Hem estat ingenus, no hem aprofitat les ocasions”, va dir l’internacional alemany. “N’hem tingut tantes, que feia riure que al descans anéssim empatats”, va afegir Müller. I és que aquest és el sentir del vestidor: “Si haguéssim guanyat 5-2 ningú s’hauria pogut queixar. Crec que no havia vist un Real Madrid tan feble a Munic”, va dir el central Niklas Süle, que va tenir la rèplica del seu company, Joshua Kimmich: “5-2? Jo diria que hauríem pogut quedar 7-2”, va dir el lateral dret. “No hem transformat les nostres oportunitats i ells han xutat dues vegades i han fet dos gols”, va expressar el jove futbolista. “Hem tingut més ocasions que contra el Hannover la setmana passada”, va finalitzar Kimmich, esmentant un duel en què els bavaresos van guanyar 0-3.

Ara els bavaresos ja només pensen en la tornada, que serà dimarts que ve al Santiago Bernabéu. “Estem fotuts, perquè hem fet un gran partit, però hem de pensar en la tornada, que serà difícil”, va asseverar James Rodríguez. En aquest sentit, el més vehement va ser Franck Ribéry: “Hem perdut una batalla però no la guerra. A Madrid tindrem les nostres possibilitats.”

Boateng i Carvajal, baixes

El duel a l’Allianz va ser accidentat, fins a quatre jugadors van retirar-se per lesió i dos d’ells es perdran la tornada, Boateng i Carvajal. El central del Bayern estarà entre quatre i sis setmanes fora per una lesió muscular a la cuixa, mentre que el lateral dret dels blancs serà sotmès a proves avui, però diversos mitjans estatals van indicar que, també amb una lesió muscular, es perdrà la tornada. Els altres dos jugadors que van marxar amb molèsties, Robben i Isco, són dubte: l’holandès, per unes de musculars, i el malagueny, amb un esquinç a l’espatlla.

LES FRASES

Poques vegades en la Champions el Bayern té tantes oportunitats i no les materialitza
Jupp Heynckes
TÈCNIC DEL BAYERN
Hem estat molt ingenus. Hauríem d’haver assolit un millor resultat, però no està decidit
Thomas Müller
ATACANT DEL BAYERN
No havia vist un Madrid tan dèbil a Munic. Hauríem pogut guanyar per 5-2
Niklas Süle
DEFENSA DEL BAYERN
5-2? Jo dic 7-2. Vam tenir més ocasions que contra el Hannover la setmana passada
Joshua Kimmich
DEFENSA DEL BAYERN
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)