Champions

Repetir la gesta contra el Barça

Champions League. Eusebio Di Francesco reconeix que el seu objectiu és “copiar i enganxar” l’actuació del seu equip contra els blaugrana per remuntar el 5-2 al Liverpool: “Necessitem marcar aviat per engrescar la nostra afició”

“Si això fos un ordinador, faria un copiar i enganxar del partit contra el Barça.” El pla de ruta d’Eusebio Di Francesco és conegut i públic. La seva Roma no té paracaigudes i necessita un altre partit perfecte si vol aixecar al Liverpool una eliminatòria que va rescatar en els darrers minuts a Anfield, amb dos gols que li donen un punt de vida aquest vespre a l’Olímpic, al mateix escenari on el 1984 els penals van donar la copa d’Europa contra els giallorrossi. “Si volem competir contra un equip així, haurem d’elevar el nostre nivell, marcar aviat i engrescar l’afició”, va argumentar el tècnic romà, que també va reconèixer que el Liverpool és un equip “totalment diferent al Barça”. I de fet, Jürgen Klopp ja va reconèixer ahir que la seva idea és jugar com sempre, pressionant. “Però no perquè sigui la meva filosofia o el joc, sinó perquè forma part del joc, que quan perds la pilota intentis recuperar-la de la manera més ràpida possible”, va dir el tècnic alemany, molt conscient que encara hauran de suar per ser a Kíev: “Ningú m’ha d’avisar del que li va passar al Barça, no necessito advertències, ja sé que ens tocarà fer un partit complet si volem passar.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)