Internacional

Pendents de James

Colòmbia-Anglaterra. José Pékerman assegura que esperarà el mitjapunta, dubte amb una lesió muscular, a la recerca dels quarts de final

James Rodríguez centra les mirades del Colòmbia-Anglaterra que es disputa avui a Moscou. L’astre del combinat cafetero, que en l’últim partit de la fase de grups contra el Senegal es va fer una lesió muscular –un edema menor sense trencament fibril·lar al soli dret–, és dubte contra els three lions i ahir encara va exercitar-se al marge del grup.

Tot i això, el seleccionador dels sud-americans, José Pékerman, no el va descartar per al duel d’aquesta nit. “No té un trencament gran, ni greu”, va dir el tècnic, que va indicar que el futbolista del Bayern ha “evolucionat molt bé” de la seva lesió i va mostrar-se confiat que pugui arribar bé al partit. “Encara queda un dia i mig per veure com se sent i avaluar el seu estat, esperem que pugui ser-hi”, va indicar el preparador argentí.

A l’altre bàndol, Gareth Southgate va parlar del què pot implicar la baixa del 10 colombià: “Sense James canviarà el perfil a la banda esquerra, però Colòmbia disposa de jugadors que són molt bons. Hem estudiat els seus partits, en el mundial i en altres partits anteriors, i el seu estil de joc continua sent consistent”, va explicar el tècnic, que recupera Dele Alli, absent per lesió muscular en els dos darrers enfrontaments. També tornarà a alinear Harry Kane, màxim golejador del torneig amb cinc dianes i a qui va optar per reservar en l’últim partit contra Bèlgica, en un matx en què, amb el seu equip ja classificat, va decidir fer rotacions i donar minuts als jugadors que no havien participat encara en el mundial.

Els quarts a l’horitzó

Precisament aquest descans que va donar Southgate als seus jugadors és vist per Pékerman com un petit avantatge. “Tenim confiança de poder equilibrar un equip perquè ve com a favorit, perquè té jugadors molt importants i perquè és dinàmic i té velocitat, però nosaltres creiem en el nostre equip”, va dir el preparador. “És una gran oportunitat per a aquest equip”, va expressar Southgate, que va indicar que se les hauran amb un “rival molt difícil” que “fa mal amb espais”. “Hem d’estar bé sense pilota, si no ho estem, Colòmbia ens podria castigar”, va cloure l’entrenador anglès. En espera de James, cafeteros i three lions se la juguen per un lloc en els quarts de final on els esperaria Suïssa o Suècia.

LES FRASES

Encara queda un dia i mig per veure com se sent i avaluar el seu estat, esperem que pugui ser-hi
José Pékerman
SELECCIONADOR DE COLÒMBIA
Sense James canviarà el perfil a la banda esquerra, però Colòmbia té jugadors molt bons
Gareth Southgate
SELECCIONADOR D’ANGLATERRA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)