Internacional

La FIFA proposa incrementar el premi en metàl·lic del mundial femení del 2019

Futbol. La comissió de finances de l’ens mundial estudiarà la proposta que es podria aprovar a finals de mes

La FIFA vol que les campiones del món guanyin més diners. Això és el que ha proposat la comissió organitzadora de competicions de l’organisme mundial, que president Aleksander Ceferin. La voluntat és “incremental el premi en metàl·lic” del mundial de futbol femení que es disputarà entre el 7 de juny i el 7 de juliol del 2019 a França. La comissió de finances revisarà la proposta d’octubre abans de presentar-la al consell de la FIFA perquè l’aprovi en la sessió del proper 26 d’octubre a Kigali (Ruanda). Aquest ja serà, de fet, el primer mundial en què s’inclourà diners per a la preparació i fons per a un programa d’ajudes als clubs.

A mes, la FIFA ha aprovat el procediment del sorteig del mundial, que es celebrarà el 8 de desembre. Les 24 seleccions participants es repartiran en sis grups de quatre equips, i no hi haurà dues seleccions de la mateixa confederació, tret de l’europea, ja que compta amb nou equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)