Més futbol

El Barça no falla i segueix líder

1a divisió femenina. El conjunt blaugrana tanca el 2019 amb un triomf (3-1) contra el Granadilla i coronant-se com a campió d’hivern

El Barça no ha fallat en el darrer partit de l’any. Les jugadores de Lluís Cortés han fet els deures davant el Granadilla, tanquen el 2019 amb un triomf sòlid, es mantenen líders de la lliga amb 5 punts de marge respecte a l’Atlético i ja tenen el títol honorífic de campió d’hivern sota el braç. A més, el conjunt blaugrana compta els seus partits al Johan Cruyff per victòries: nou de nou.

Contra el conjunt canari, el Barça ha teixit 45 minuts de domini indiscutible. Tot i el monòleg, només Oshoala ha sabut traduir la superioritat en gol. El duel s’ha complicat en el segon temps: la visitant Martín-Prieto ha empatat el duel i ha obligat el Barça a posar una marxa més. L’ha posat el conjunt local que ha acabat guanyant per 3-1 amb dues dianes de Caroline Graham i d’Alèxia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)