1a divisió

Els clubs volen continuar jugant

Discrepàncies. L’Associació de Clubs de Futbol Femení reclama que no es donin per acabades encara les competicions, en contra del criteri promulgat per la federació espanyola

L’Associació de Clubs de Futbol Femení (ACFF), la patronal dels clubs femenins que presideix Rubén Alcaine, va fer un comunicat en què reclama que no es donin per acabades encara les competicions de primera i segona divisió femenina. Una posició que topa amb la decisió de la federació espanyol de donar per acabades les competicions de futbol no professional, en el qual estan incloses totes les categories femenines, anul·lant els descensos i respectant els ascensos, la qual cosa afectaria la composició de les diferents categories en els pròxims anys. Així, entenen que és “fonamental establir un marc de diàleg i col·laboració” entre la federació espanyola, lACFF i la resta dels clubs participants en les competicions (Athletic, Barcelona i CD Tacón, pel que fa a primera) “de cara a anar analitzant durant les setmanes pròximes l’evolució de la situació i les circumstàncies i implicacions per a cadascuna de les categories, amb vista a prendre les decisions pertinents arribat el moment”. En aquest sentit, l’ACFF subratlla que “no es pot aplicar una solució o resposta homogènia en totes les competicions”, en tenir cadascuna les seves particularitats.

En tot cas, l’ACFF assumeix que la lliga només podrà reprendre’s amb l’aprovació de les autoritats i amb “les més absolutes garanties que permetin preservar la salut de tots els que formen part de la competició”. A primera resten per disputar-se nou jornades. El títol està clarament decantat per al Barça però no és matemàtic. Pel que fa al descens, ara mateix l’ocupen València i Espanyol, que no ha guanyat cap partit i que, si s’acaba donant per conclosa la temporada, se salvaran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)